A legénybúcsú ötletek császára


Szeretnél egy maradandó élményeket nyújtó legénybúcsú részese lenni? Ha rendhagyó legénybúcsú ötletet keresel, amivel meglepheted házasodni készülő jó barátodat, a legjobb helyre jössz!

Legénybúcsús program a Kelepcében

Kreatív legénybúcsú program a Kelepcében

Budapest egyik legrégebbi és legnépszerűbb szabadulós játéka ideális választás a legénybúcsú esti őrülete előtti bemelegítéshez. De miről is van szó pontosan, hogy zajlik egy ilyen szabadulós játék?

Bezárunk Titeket és kb. egy órátok lesz arra, hogy – különböző logikai feladatok megoldásán keresztül – kijussatok a Kelepcéből. Hogy még izgalmasabb legyen a dolog, mind emellé az egész játék egy aprólékosan kidolgozott, teljesen valósághű kerettörténetbe van foglalva.

Félreértés ne essék, ez a legénybúcsú program nem csak a vőlegényről szól – az egész társaság jól fog szórakozni, hiszen a kiszabaduláshoz összehangolt csapatmunka szükséges!

Egy-egy csoportban legfeljebb 6-7 fő vehet részt. De az se gond, ha többen jöttök: ez esetben külön csapatokban, egymás után kíséreltek majd meg kiszabadulni a Kelepcéből. Az első csoport tagjai - miután végeztek a játékkal – csatlakozhatnak a játékmesterhez és monitoron keresztül követhetik a második csapat játéktérben zajló próbálkozásait.

Mitől lesz tényleg egyedülálló a Kelepcés legénybúcsú?

Azon túl, hogy a vőlegény jó eséllyel nem számít rá, hogy élete egyik legemlékezetesebb dorbézolós estéjét fogságban fogja kezdeni, az amúgy is izgalmas alapjátékot személyre tudjuk szabni a vőlegény számára! Semmi mást nem kell tenni ehhez, mint írni nekünk egy e-mailt az info@kelepce.hu email címre, és jeleznetek, hogy szeretnétek a lefoglalt játékot kiegészíteni különleges csomagunkkal. De mit is tartalmaz a csomag?

LEGÉNYBÚCSÚS CSOMAG (Ára: 5000Ft - létszámfüggetlen, egyszeri díj, mely a játék díján felül értendő):

-  elhelyezzük a vőlegény fényképeit a játékban, mintha az emberrablók már régóta figyelték volna

-  a csapat által hozott ajándékokat elrejtjük lezárt játékelemekben

-  egy játékelem kódját átállítjuk egy általatok választott kódra (pl. esküvő időpontja)

- Kelepcés oklevéllel igazoljuk a leendő férj helytállását ezen a jeles napon

- a játék végén megajándékozzuk a vőlegényt egy vagány multifunkcionális túlélőkártyával

E nem mindennapi legénybúcsú programra itt foglalhatsz időpontot. Ha kérdezni szeretnél, azt a Kapcsolat menüpont alatt teheted meg. Minden kérdést rövid időn belül megválaszolunk!